Geboortelijst

Eerst en vooral alvast een dikke proficiat met de komst van jullie kleintje!

Een geboortelijst leggen is één van de vele dingen die jullie als toekomstige ouders te wachten staat. Wanneer dit achter de rug is staan jullie weer een stap dichter bij de geboorte.

Een geboortelijst samenstellen doe je ongeveer 10 tot 12 weken voor de bevalling. Wij werken enkel op afspraak, zodat we volledig ter jullie beschikking staan. Een afspraak kan in de winkel gemaakt worden te Pelt, of via mail info@nniminn.be of telefonisch op 011/18.96.07.

Afspraken kunnen elke dag plaatsvinden, zowel tijdens als na de openingsuren.

Wanneer de spulletjes gekozen zijn, maken wij een overzicht en een online lijst aan en sturen wij jullie deze per mail door. Jullie kunnen dan nog eens rustig alles overlopen en eventuele wijzigingen doorgeven.

Zoals in de meeste winkels krijgen jullie bij het afsluiten van de geboortelijst, 10% van het totaal bedrag terug. Bij nniMinn krijgen jullie deze in de vorm van een waardebon. Deze is uiteraard onbeperkt geldig & ook moet deze NIET in één keer opgebruikt worden. Onze enige regel is dat deze NIET geldig is op gesoldeerde artikels.

In principe werken wij zonder aankoopverplichting. Concreet wil dit zeggen dat alles wat jullie kiezen uit de winkel en niet gekocht is bij het afsluiten, niet verplicht aangekocht moet worden. Er zijn uiteraard een paar uitzonderingen, dat wel een aankoopverplichting hebben. Zaken als: slaapkamer, kinderwagen, eetstoelen ...die besteld worden, zullen deze wel een aankoopverplichting hebben. De eventuele aankoopverplichtingen worden ook telkens duidelijk vermeld op het overzicht.

De kleding die jullie op de geboortelijst zetten hoort evenwel ook tot de verplicht te nemen artikelen.

Het afsluiten van een geboortelijst gebeurt meestal 2 à 3 maanden na de geboorte van jullie kindje. Ben je deze periode al gepasseerd! Geen nood, ook voor last minute lijsten kan je bij ons terecht, we hebben meer dan voldoende keuze om een leuk lijstje samen te stellen! We vragen altijd om ons even telefonisch of per mail te verwittigen wanneer jullie willen afsluiten. Op die manier kunnen wij zorgen dat alles klaarligt voor jullie.

Wij verwennen jullie maar al te graag & daarom geven wij bij het afsluiten van de geboortelijst een -10% korting op de kleding, gedurende een jaar!(Niet van toepassing op kortingen en acties)

Belangrijke weetjes

  • Kleding kan je eveneens reserveren bij het leggen van je geboortelijst, of hierin kunnen jullie ook op een ander moment, zonder afspraak, een keuze komen maken. Kleding plaatsen op de geboortelijst houdt steeds een aankoopverplichting in. Kennen jullie het geslacht nog niet? Geen probleem, dan komen jullie een 2 tal weken voor de geboorte de keuze jonge/meisje maken. De kleding wordt genoteerd op jullie lijst en terug in de winkel gelegd. Bij de geboorte wordt de juiste kleding, indien nog voorradig, uit de winkel gehaald en toegevoegd, met aankoopverplichting. Een andere mogelijkheid is een gesloten envelop binnen brengen van de gynaecoloog met het juiste geslacht. Kleding in solden kan opzij gelegd worden (tot Max 50%), met aankoopverplichting, volgens de korting die op dat moment van toepassing is.
  • Kleine artikelen, zoals flesjes, hoeslakens, donsdekens, speelgoed, badartikelen, en dergelijke zijn meestal zonder aankoopverplichting, indien het wel zo is wordt dit meegedeeld.
  • Grotere artikelen, zoals kinderwagen, park en bekleding, donsovertrekken, kamers en dergelijke, zijn steeds met aankoopverplichting.
  • Cadeaubons kunnen geschonken worden naar eender welk budget en blijven 1 jaar geldig. Op jullie geboortelijst kunnen klanten eveneens een cadeaubon reserveren. Deze kunnen natuurlijk enkel gebruikt worden voor jullie persoonlijke geboortelijst ( niet op andere gerboortelijsten). Zodra jullie de login ontvangen hebben, dienen jullie binnen de week een mailt te sturen naar info@nniminn.be met een bevestiging dat deze voorwaarden in orde zijn. Artikelen met aankoopverplichting kunnen hierna niet meer geannuleerd worden.

Indien er nog vragen zijn, bel, mail of spring gerust binnen!

Groetjes Inn en tot snel!